Stiri NCN
Taranistii clujeni din aripa Milut merg pe mina PNL

http://www.cluj4all.com/stiri/stirile-zilei/taranistii-clujeni-din-aripa-milut-merg-pe-mina-pnl.html
19 August, 2008.

Taranistii clujeni din aripa Milut merg pe mina PNL. Fostul lider al PNTCD Cluj Horea Dan va candida la Camera Deputatilor sub sigla liberalilor in colegiul 2 din municipiu. Dan considera ca acordul politic incheiat cu PNL este sansa partidului sau de a ramane in viata parlamentara, fiind preferabil unei „morti demne”.

Horea Dan a fost prezentat drept candidat PNL pentru unul dintre colegiile uninominale din Cluj-Napoca. Dan considera ca protocolul politic incheiat cu liberalii este mai vechi si anterior congresului extraordinar organizat de o anumita tabara a partidului. In consecinta, acesta rebuie respectat.

In replica, presedintele PNTCD Radu Sarbu sustine ca un astfel de protocol politic nu este mai mult decat premiza unei fuziuni intre cele doua partide, ce va duce la desfiintarea PNTCD.

Potrivit protocolului politic incheiat intre PNL si PNTCD - tabara Milut, 15 membri ai taranistilor vor candida pentru Parlament pe listele PNL. Dupa ce vor fi validati, acestia vor renunta la calitatea de liberali, urmand a activa ca independenti in forul legislativ, dar reinscrisi in randurile PNTCD.

Alte apariţii în presă