Cornelia Trif, CityNews
Horea Dan vrea adapost pentru cainii si pisicile comunitare

http://www.citynews.ro/Horea-Dan-vrea-adapost-pentru-cainii-si-pisicile-comunitare+24969
4 noiembrie, 2008.

Candidatul PNL la functia de deputat in Colegiul uninominal nr. 2, Horea Dan, doreste infiintarea unui adapost pentru cainii comunitari.

„Am avut zilele trecute o intlanire cu reprezentanti ai patru ONG-uri pentru protectia animalelor si ai DSV. Am aflat ca la Cluj-Napoca se estimeaza ca exista aproximativ 3.000 de caini comunitari, din care 94 doar in zona centrala, iar acestia nu au la dispozitie un padoc amenjat corespunzator”, a declarat Dan. El spune ca, desi RADP a cheltuit miliarde de lei pentru cainii comunitari, la aceasta data nu exista nici personal, si nici locatie pentru comunitari.

„Ar fi nevoie de 3 hectare de teren pentru a construi un padoc. O persoana din Someseni este dispusa sa doneze acest teren, medicii vetrinari s-au angajat sa-i sterilizeze si sa-i deparaziteze gratuit, dar e nevoie de bani pentru constructie, si, din pacate, nu exista nici fonduri comunitare pentru acest gen de activitati”, a adaugat Dan. Candidatul liberal spune ca e de datoria Primariei sa se implice in acest proiect si sa rezolve problema, eventual in zona adiacenta orasului, viitoarea zona metropolitana.

Alte apariţii în presă