C.P., Faclia
Liberalul Horea Dan cere ANI sa verifice averea deputatului Buda

http://www.ziarulfaclia.ro/Liberalul-Horea-Dan-cere-ANI-sa-verifice-averea-deputatului-Buda+18025
24 Octombrie 2008

Candidatul PNL in colegiul 2 Camera Deputatilor din Cluj-Napoca, Horea Dan, cere Agentiei Nationale de Integritate sa verifice cum si-a dobindit averea parlamentarul PD-L de Cluj, Daniel Buda.

Horea Dan a spus ca parlamentarul Buda ar putea fi intrebat de modul in care a gestionat comisionul din vinzarea televiziunii Alpha TV si care a fost ingineria financiara vizavi de vinzarea unui spatiu de pe strada Dorobanti, pe care apoi l-a rascumparat cu un pret mai mic.

Dan Horea a remis recent presei o scrisoare deschisa in care arata ca mandatul de parlamentar al lui Daniel Buda i-a adus acestuia o avere miraculoasa. Liberalul afirma ca Daniel Buda s-a imbogatit doar din activitatea parlamentara pentru ca din avocatura nu putea face o avere prea mare, prestatia acestuia in acest domeniu considerind-o ca fiind una mediocra. La rindul sau, liderul PD-L Cluj, Daniel Buda, a spus ca nu comenteaza afirmatiile lui Horea Dan pentru ca nu doreste sa intre intr-o polemica sterila.

"Vreau cu dl. Horea Dan o batalie pe proiecte si ce vrea sa faca fiecare pentru binele clujenilor. Nu vreau o politica in stil dimbovitean pe care o prefera domnul Horea Dan, deoarece Clujul are nevoie de altceva’’, a afirmat democrat-liberalul clujean. Daniel Buda a spus ca atit activitatea sa politica, cit si averea pot fi vazute pe site-ul Camerei Deputatilor.

Alte apariţii în presă